Vloeren

Alles over esthetisch beton vindt u op woonbeton.nl

Terwijl de woningmarkt weer aantrekt en de makelaars in de grote steden weer goede zaken doen, zijn er veel aankomende woningbezitters die weer een afwerking zoeken voor hun vloer. In het hogere segment van de woningmarkt zijn er steeds meer particulieren die kiezen voor woonbeton. Deze natuurlijk ogende cementgebonden vloer biedt tal van voordelen. Onderhoudsgemak is misschien nog wel de belangrijkste, maar ook slijtvastheid staat op de lijst van bekende voordelen. Woonbeton is een cementgebonden gietvloer en geen kunststof gebonden vloer zoals epoxyvloeren. En zoals het woord al zegt, het kan ook erg lijken op beton met net dat beetje extra structuur en tint zodat het ook mooi wordt. Misschien is de beste term voor woonbeton nog wel ‘esthetisch beton’, want de meeste ruwe betonvloeren zijn uiteraard niet geschikt om op te wonen. Op het internet zijn vele woonbetonleveranciers aanwezig, maar wij vonden een site met de meest complete informatie, eentje met een zeer toepasselijke naam; www.woonbeton.nl.

Welke informatie vindt u allemaal op woonbeton.nl?

Wat u bijna nooit vindt op de website van een woonbetonfirma, is de prijs die u zo gemiddeld moet betalen. Op woonbeton.nl vindt u dat wel (http://www.woonbeton.nl/prijs/) Het mooie is ook dat u op de site gelijk het verschil kunt lezen tussen bijvoorbeeld woonbeton en beton ciré, een product dat toch wat betreft prijsstelling en kwaliteit net even anders is. De site geeft gewoon duidelijke informatie en ook de FAQ pagina ziet er compleet uit. Hoewel woonbeton duidelijk een consumentgericht product is, zijn deze vloeren uiteraard ook aan te leggen bij bedrijven. Dat onderwerp is nog niet genoeg toegelicht. Ook de exacte structuren die men met woonbeton kan bereiken, worden niet echt duidelijk omschreven. Misschien toch ook goed om een showroom te bezoeken voordat u echt een keuze gaat maken!

Woonbeton is wat betreft prijs te vergelijken met luxe plavuizen

Woonbeton is geen laminaat en dan hebben we het uiteraard over de prijs. Maar een beetje tegelvloer of die vloer van plavuizen kost al snel 60 euro per vierkante meter aan materialen en voor een beetje meer heeft u al een complete woonbetonvloer in de badkamer. Geheel naadloos dus en het geeft een zeer luxe sfeer aan het interieur van een woning. Als u houdt van natuurlijke materialen dan is woonbeton goed te combineren met badkamermeubelen met een houtprint, zelfs voor een sauna is een ondervloer van woonbeton prima te realiseren. Als u meer een industriële look wilt realiseren, dan kunt u woonbeton egaal laten aanleggen zonder structuren met een mooie glanscoating. Met woonbeton kunt u creatief gezien van alles bedenken en laten uitvoeren.

Categories: Vloeren, Woonbeton