Gietvloer

Landelijk erkende gietvloerapplicateur schuwt het buitenland niet

Voortdurende economische malaise is reden om gietvloerexpertise te exporteren
De economische crisis in Nederland heeft nog steeds grote invloed op de gehele bouwindustrie. Experts op het gebied van vloeren en vloerafwerking merken dit uiteraard ook en verleggen de bakens ook naar het buitenland. Een erkende gietvloerapplicateur uit Nederland, G-vloeren, laat zich door alle sombere berichten niet tegenhouden. Recent nog werd een contract afgesloten voor een project in Dubai van 150.000 m2 gietvloer. De gietvloer worden inmiddels over de hele wereld aangebracht. Het bedrijf is al 15 jaar actief in Nederland en Europa met het aanleggen van zeer hoogwaardige PU en epoxy gietvloeren. De reden van het succes in Nederland is tweeledig, voor particulieren heeft Gietvloer een enorm assortiment betaalbare producten en ondernemers worden tegemoet gekomen met oersterke epoxyproducten en een snelle en betrouwbare uitvoering. Gietvloer presenteert zich voor de leek als een gietvloerbedrijf met een hoog esthetisch en professioneel niveau, bijna een interieurarchitect die zich helemaal toelegt op vloeren. Maar ook voor fabrieken en productiecentra timmerde het bedrijf de afgelopen jaren flink aan de weg. Export van expertise is de manier om omzetverlies in Nederland op te vangen en om nieuwe markten aan te boren.

Hoogwaardige PU-gietvloer als exportartikel
In het buitenland kijkt men naar de capaciteit en de ervaring van een bedrijf. Gietvloer beschikt over een flink assortiment zogenaamde ‘alifatische gietvloeren’. Dit zijn gietvloeren die minder snel onder invloed van UV-straling verkleuren. De onderneming beschikt daarnaast over veel technische expertise om diverse ondergronden gietvloerklaar te maken. Behandelingen en preparatie van betonnen vloeren is voor de juiste uitvoering van het werk dan ook essentieel. Het aanbrengen van een PU-gietvloer vergt nogal wat investering in de behandeling van deze ondergrond. De uiteindelijke afwerking is namelijk maar een paar milimeter dik en voor het beste resultaat is het uitvlakken van de ondergrond dus uiterst belangrijk, het bepaalt in hoge mate de ‘finish’ en de functionele kwaliteit van de vloer. Gietvloer heeft de hoogwaardige PU-gietvloer al vele male naar het buitenland geëxporteerd. Innovatie en productontwikkeling zijn de drijvende krachten om als gietvloerbedrijf concurrerend te blijven. De gietvloer wordt toegepast over de hele wereld.

Geen pretenties, veel knowhow over gietvloeren
Ook als particulier en voor kleinere klussen binnen de woning kunt u het bedrijf benaderen. Ondanks alle buitenlandse avonturen heeft het bedrijf geen pretenties gekregen. Wat betreft advisering op het gebied van PU gietvloeren is het bedrijf nog steeds één van de meest ervaren gietvloerapplicateurs van Nederland.

Categories: Gietvloer, Vloeren, Woonbeton