Gietvloer

Dynamische website Amsterdams bedrijf in gietvloeren

G-vloeren BV – presentatie site en inhoud over gietvloeren bijzonder aantrekkelijk
Via www.g-vloeren.nl belandt u op een website van een gietvloerbedrijf. Nadere inspectie van deze site laat ook zien dat de firma ook actief is in de publieke sector. Het invullen van de zoekterm ‘gietvloeren’ in een zoekmachine genereert circa 200.000 hits. Gietvloeren Amsterdam (want u zoekt misschien per regio) geeft circa 28.000 hits. Hoe dan ook, uiteindelijk hebben wij de site van G-vloeren onderzocht op presentatie en inhoudelijke kwaliteit. Deze is goed en overzichtelijk te noemen, zeker als u deze vergelijkt met oudere websites met slechte menustructuren. G-vloeren presenteert haar diensten en producten op een fraaie manier. De homepage laat ook nieuwsberichten zien over de diverse gietvloerprojecten die momenteel onder handen zijn. Daar treffen we zelf een project aan in Dubai, dus we hebben hier in ieder geval niet met een amateur van doen maar een onderneming die ook in het buitenland aan de weg timmert! Dit gietvloerbedrijf schijnt zowel nationaal als internationaal behoorlijk actief te zijn. De gietvloeren van G-vloeren worden zelfs aangebracht in de publieke sector. De website is dynamisch te noemen, er komen steeds verse nieuwsberichten bij.

Gietvloeren in epoxy en hoogwaardig polyurethaan
Wat biedt G-vloeren eigenlijk voor de particulier en welk type gietvloeren kan dit bedrijf aanbrengen?De gietvloeren worden op de site verdeeld in gietvloeren die bestemd zijn voor een specifieke ruimte of ruimtegebruik. In de footer van de site kunt u in één oogopslag zien welke producten dit bedrijf allemaal levert, variërend van epoxy gietvloeren, gietvloeren van polyurethaan tot grind- en troffelvloeren. Op de site is vooral ook veel praktische informatie te lezen over gietvloeren, ook voor de woningbezitter die bijvoorbeeld alleen zijn badkamer wilt laten opknappen.

Meer halen uit uw badkamervloer met gietvloeren
In plaats van tegelwerk kunt u eventueel ook eens nadenken over een gietvloer. Voordeel is dat u nooit meer voegen hoeft uit te schrobben en dat de vloer heel snel is schoon te maken. Het gaat hier om zogenaamde alifatische polyurethaan gietvloeren die in allerlei kleuren kunnen worden toegepast. De site geeft een mooi overzicht van deze kleuren. Bij “Creëer uw eigen gietvloer” ziet u al snel wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Ook handig is het feit dat dit gietvloerbedrijf ook een showroom heeft zodat u deze kleuren ook eens in het echt ‘in levende lijve’ kunt bekijken.